Stoofpotje van Noordzeevis
Bierpairing
Brugse Zot Blond
Bereidingstijd
25 minuten
Ingrediënten
4 personen
Recept
Ingrediënten
- 1 stuk verse zalm
- 1 stuk kabeljauw
- 500 gr mosselen
- 12 coquilles
- 1 l vissoep
- 1 venkel
- 1 ui
- 4 tomaten
- 200 gr room
- 1 flesje Brugse Zot
- Chipotle kruiden
Instructies
- Snijd de ui, tomaten en venkel in fijne blokjes.
- Stoof aan in een klontje boter.
- Blus met het bier.
- Voeg er de vissoep en de room aan toe.
- Laat zachtjes koken en voeg er de diverse soorten vis toe.
- Kruid bij met peper en zout en de chipotle kruiden.
- Voeg er de mosselen aan toe.
- Bak de coquilles in olie en kruid met peper en zout.
- Voeg toe en laat nog enkele minuten zachtjes pruttelen.
Een smakelijke samenwerking met Santa Maria Belgium.