Mosselen met rode curry

Bierpairing
Brugse Zot Blond
Bereidingstijd
40 minuten
Ingrediënten
4 personen

Recept

Ingrediënten

  • 2 kg mosselen 
  • 4 tomaten
  • 1 el kokosroom
  • 1 ajuin
  • 1 rode paprika
  • 500 ml Brugse Zot Blond 
  • Klont boter
  • Santa Maria Red curry kruiden

Instructies

  1. Snijd de ajuin, tomaten en paprika fijn.
  2. Smelt een klontje boter aan in de pan en gooi de red curry poeder erbij.
  3. Bevochtig met het bier en laat zachtjes koken.
  4. Was de mosselen grondig in water, herhaal dit enkele keren.
  5. Voeg de mosselen toe en gaar ze onder de deksel.
  6. Voeg de kokosroom toe.
  7. Kruid eventueel nog bij met peper en zout.

Een smakelijke samenwerking met Santa Maria Belgium.