Zeebaars met fregola en sabayon
Bierpairing
Brugse Zot Blond
Bereidingstijd
40 minuten
Ingrediënten
4 personen
Recept
Ingrediënten
- 4 zeebaarsfilets
- 500 gr fregola
- 4 eierdooiers
- 1 flesje Brugse Zot Blond
- 50 gr boter
- Olijfolie
- Santa Maria Chili explosion
Instructies
- Kook de fregola gaar in kokend gezouten water.
- Bak de zeebaarsfilets in olie en kruid met peper en zout.
- Doe de eierdooiers in een steelpan en voeg er het flesje bier aan toe.
- Zet op een zacht vuurtje en klop het op tot je een mooie luchtige sabayon krijgt.
- Voeg er de boter in stukjes aan toe en breng op smaak met de chili explosion. Kruid eventueel wat bij met zout.
- Serveer op een bord.
Een smakelijke samenwerking met Santa Maria Belgium.