Borrelbrood met oude kaas en mosterd

Recept gecreëerd door Sabine van Oh My Foodness.

Bierpairing
Brugse Zot Blond
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten
1 borrelbrood

Recept

Ingrediënten

  • 1 volkoren baguette om af te bakken
  • 100g oude kaas, in dunne plakjes
  • 1 el grove mosterd
  • 1 el honing
  • 1 tl verse tijm

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden hetelucht.
  2. Snijd het stokbrood in plakjes, maar zorg ervoor dat je niet helemaal doorsnijdt zodat het brood wel aan elkaar blijft zitten.
  3. Leg tussen ieder plakje brood een plakje oude kaas.
  4. Smeer de bovenkant van het brood in met mosterd. Verdeel de honing en verse tijm over het brood.
  5. Bak het brood 8 minuten in het midden van de oven, tot de kaas helemaal gesmolten is.